WDON.org

Burning Up The Universe, Through Speakers Near You.


WDON Is Currently:

Navnet

Hva så med navnet?

I musikkradioens hjemland er radio- og TV stasjoner pålagt å bruke såkalte “Call Letters”. Jeg valgte WDON av et par grunner, og skal prøve på en enkel måte å fortelle om de her:
 
Da jeg startet med disse lyd-bilde-prosesserings-demoene måtte jeg ha noe jinglemateriale for å knekke opp musikkstrekkene, og siden de fleste jeg leverer lydbilder til er i utlandet, valgte jeg å bruke “call letters”. Den kvinnelige stemmen som dukker opp innimellom er en standard voiceover stemme i MacOS.
 
Fra før i verden engang fikk jeg tilnavnet Don’T pga at jeg skrev diverse meldinger på mine bånd slik at andre ikke skulle stjele/slette disse. I starten, lange tirader om hvorfor ikke slette båndene, og hva som ville skje etter at helvete brant. Etter en stund holdt det å bare skrive Don’T. Noe senere ble jeg kalt Don (fornavn)…etter Corleone greiene…vi var en gjeng som digget de filmene osv. Så kom jeg på nett og trengte et “nick: DonT. Ga seg selv. Det gjorde også navnet W-DON eller WDON om du vil. Kunne seff kallt greiene MFM siden jeg har et lass av jingler, eller noe helt annet…men sånn ble det iallefall. Og slik er det med den saken.

How to contact

Please wait. All our operators are occupied at the moment. Make sure you have your visa card and all codes nessesary ready.

Listen Live Here HTML5

Stream info

AAC+ and MP3 streams

Feedback and ideas

Please email us if you have any comments or ideas...

If Your Boss Won't Let You Listen To WDON At Work, Quit!
wdon.no and wdon.org are licensed for the future.
In proud collaboration with nocturne, nemlig.no, torolfb.com and The Legendary SectorOne of FCONS.
Copyright © WDON.org. All rights reserved.
16 queries. 0.337 seconds.