WDON.org

Burning Up The Universe, Through Speakers Near You.


WDON Is Currently:

Musikken WDON hovedstasjon

Noen låter av tvilsomme kvaliteter/oppløsning har sluppet igjennom fordi det er fete låter.

Når det gjelder låtvalg og sånt, så er arkivet mitt relativt stort. Ikke bare relativt. Det er SVÆRT. Så har jeg plukket ut et knippe titler som jeg syns funker. Men mange av de kan kalles gammelpop idag. Derfor er det endel nytt inne også. Mye nytt. Samtidig som at det gir et noe friskere bilde i hele mixen. Det er ikke mange radioer langs Midgaardsormens belte som knaller til med “new wave”/punk fra 70-tallet etterfulgt av Nicki eller Bouncy…Beyououn…Bjuoinc…drit i det.

Uansett. Ikke mange som tar den sjangsen. Men jeg syns det er fete låter og derfor er de på listen. Alle låtene er mer eller mindre fete og derfor er de med. Luker ut noe ræl innimellom … og nye “nytt” ræl kommer til minst like ofte.

Se sendeplan for å finne ut når på døgnet du kanskje helst burde lytte. Innimellom er det blokker med gammalt/nytt og noen ganger er det blokker med ny nytt…prøv litt frem 🙂

De 4 andre stasjonene trenger jeg vel ikke å si så mye om vedrørende musikken. Stasjonsnavn og info forteller vel det meste… 🙂

 

How to contact

Please wait. All our operators are occupied at the moment. Make sure you have your visa card and all codes nessesary ready.

Listen Live Here HTML5

Stream info

AAC+ and MP3 streams

Feedback and ideas

Please email us if you have any comments or ideas...

If Your Boss Won't Let You Listen To WDON At Work, Quit!
wdon.no and wdon.org are licensed for the future.
In proud collaboration with nocturne, nemlig.no, torolfb.com and The Legendary SectorOne of FCONS.
Copyright © WDON.org. All rights reserved.
16 queries. 0.576 seconds.